Savanyú káposzta > Káposzta - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Savanyú káposzta > 9 weboldal. Kategória leírása: Savanyú káposzta: A nagy vitaminbonba, a tél olcsó, természetes C-vitamin forrása. Savanyú káposzta receptek.
Szponzorált linkek
Stromi Kft. - Vecsés
http://www.vecsesisavanyukaposzta.hu/

Kiváló minőségű, helyi, tájjellegű savanyúságok előállításával, feldolgozásával állunk jelenlegi és leendő partnereink rendelkezésére. Tradicionális sváb,titkos,családi receptek alapján alakítottuk sajátos ízesítésünket. Termékskálánkon több mint 40 féle savanyúság található! Legnagyobb mennyiségben rendelt és készített savanyúság: A Vecsési savanyított káposzta.

Stromi Kft. - Vecsés
Csináld magad: savanyú káposzta házilag
http://www.nlcafe.hu/gasztro/20111208/csinald_magad_savanyu_kaposzta_hazilag ...

Nők Lapja Cafe - Csináld magad: savanyú káposzta házilag. Ha szeretnénk, hogy a savanyú káposztánkban a káposztán és a saját ízlésünk szerinti fűszereken kívül más ne legyen, akkor érdemes nekiállni házilag savanyítani. Igazán nem bonyolult, csak egy nagy, 5 literes cserép- vagy üvegedény kell hozzá, és némi türelem.

Csináld magad: savanyú káposzta házilag
Savanyú káposzta házilag
http://rigorkaja.blogter.hu/123931/savanyu_kaposzta_hazilag

A savanyú káposztát házilag pofonegyszerű elkészíteni, semmi ördöngösség nincs benne, és a hordós káposzta 2-3 hetes érési ideje alatt akár 3 nap alatt is beérik, az íze pedig tapasztalataim szerint veri a nagyipari változatot. Lássuk hogyan készíthetjük el házilag ezt a több ezer éve kedvelt savanyúságot, ami már a kínai fal építésekor is a munkások elsőszámú c-vitamin forrása volt.

Savanyú káposzta házilag
Vecsési savanyúságok - Sauer Bt.
http://www.users.monornet.hu/sauer/termek.htm

Vecsési savanyúságok - Sauer Bt. Káposzták és káposztával töltött vecsési savanyúságok.

Vecsési savanyúságok - Sauer Bt.
A savanyú káposzta készítése
http://www.edenkert.hu/elet-mod/megeheztel-/savanyu-kaposzta-elkeszitese-rec ...

A savanyú (más néven erjesztett) káposzta készítése hagyományosan a betakarításkor megmaradt káposztafejek felhasználására szolgált. Ez egy olyan hagyomány, amelyből régen az egész család kivette a részét. Ebben a cikkben a savanyú káposzta készítését szeretném ismertetni, továbbá arról is szó lesz, hogy miért is olyan egészséges a savanyú káposzta fogyasztása.

A savanyú káposzta készítése
Káposzta savanyítás
http://www.taktaszada.hu/recept_kaposz.php

Káposzta savanyítás, magyar káposztás ételek. A káposzta tisztítást nagyon gondosan kell végezni, mert a legkisebb betegrész nem kívánatos íz- és szaganyagokat kelt a késztermékben. A tisztítás során kell a torzsavégeket is levágni. Tisztítás, szeletelés, betöltés, sózás, fűszerezés, taposás, lefedés és lenyomatás, erjesztés, tárolás...

Káposzta savanyítás
Savanyú káposztákat teszteltünk
http://borsa.hu/20081124/savanyu_kaposztakat_teszteltunk/savanyu_kaposztakat ...

Jön a Karácsony, meg a náthaszezon, ezért különböző helyen beszerzett savanyú káposztákat teszteltünk. Az egészségért és a sikeres töltött káposztáért kóstoltunk. Sajnos a lehetőségeink annyiban korlátozottak voltak, hogy csak Budapest területén volt alkalmunk mozogni, de ígérjük, hogy egyszer nekiugrunk a vidéki piacok kínálatának is.

Savanyú káposztákat teszteltünk
Savanyú káposzta | NoSalty
http://www.nosalty.hu/alapanyag/savanyu-kaposzta

Savanyú káposzta alapanyaggal készíthető ételek receptjei, beszerzési és tárolási javaslatok.

Savanyú káposzta | NoSalty
Bio savanyú káposzta: a legegészségesebb savanyúság
http://biorozsa.hu/fermentalt-erjesztett-bio-zoldseg/

Tradicionális eljárással és hosszú erjesztési idővel készült fermentált biozöldségek. A bio káposzta ("savanyúkáposzta") mellett olyan különlegességeket is készítek, mint a bio sárgarépa, bio cékla és bio tarlórépa alapú fermentált zöldség. Nem hőkezelt (nyers) termék, de a fermentálásnak köszönhetően hosszú ideig (minimum egy hónapig) eltartható hűtőben. Élőflórás baktériumkultúrát tartalmaz, így természetes probiotikumnak minősül. A fermentált zöldségeket kellemesen savanykás, enyhén sós íz jellemzi, és sokkal intenzívebb, gazdagabb ízviláguk van, mint a bolti ecetes-cukros savanyúságoknak. Hasonlóak a mindenki által ismert savanyú káposztához, mely az ősi, tradicionális módszerrel elkészítve szintén fermentált zöldségnek minősül. Nem tartalmaz ecetet, cukrot, tartósítószert, adalékanyagot vagy aromát, mint a legtöbb bolti savanyúság. Nincs hőkezelve, nyers ételnek minősül, így megőrzi teljes tápanyagtartalmát (amely a hő hatására lebomlana).

Bio savanyú káposzta: a legegészségesebb savanyúság
Hirdetések
Oldal leírása
kaposzta.wyw.hu: Káposzta katalógus. Káposzta információk, káposztával, káposztafélékkel kapcsolatos weboldalak gyűjteménye. Káposzás ételek és káposzta receptek.
Gyűjteményünkben 205 válogatott káposzta témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 205 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 12405