Könyvajánló > Káposzta - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Könyvajánló > 6 weboldal. Kategória leírása: Könyvek, szakkönyvek, kiadványok a káposztáról, valamint káposztás szakácskönyvek.
Szponzorált linkek
Házi praktikák: A savanyú káposzta
http://www.polc.hu/konyv/a_savanyu_kaposzta/103129/

Gasztronómiai könyvek - Házi praktikák sorozat: A savanyú káposzta. Tudnivalók és receptek. (Cser Kiadó). Eredeti cím: Sauerkraut / Traditon, Gesundheit, Rezepte.

Házi praktikák: A savanyú káposzta
A csodatévő káposztaleves
http://www.polc.hu/konyv/a_csodatevo_kaposztaleves/167565/

Ön is azok közé a fogyni vágyók közé tartozik, akik arról ábrándoznak, hogy egy éjszaka majd csoda történik: este némi túlsúllyal fekszenek le és reggelre karcsún ébrednek? Nos, csodát nem tudunk tenni, csak egy pici varázslatot: heti 5 kiló mínuszt. A sztárok és a topmodellek titkos receptjével, a "csodatévő" káposztalevessel egészségesen és ráadásul éhezés nélkül szabadulhat meg felesleges kilóitól.

A csodatévő káposztaleves
A 100 legjobb káposztás finomság
http://bookline.hu/product/product/home!execute.action?id=19675&type=22&_v=T ...

Toró Elza: A 100 legjobb káposztás finomság. Kevés olyan zöldségfajtánk van, amely akkora népszerűségnek örvend, mint a káposzta, talán csak a burgonya vetekedik vele. Évszázadokon keresztül a szegény embernek, és a gazdagnak is gyakran az asztalára került, annyi különbséggel, hogy a szegény egyszerűen, míg a gazdag jól megrakva fogyaszthatta. Számomra az ünnepi ebéd és a töltött káposzta fogalma szorosan összekapcsolódik. bookline.hu

A 100 legjobb káposztás finomság
Susanne Martin: A savanyú káposzta
http://www.libri.hu/konyv/a-savanyu-kaposzta.html

Libri.hu - Tartalom: A káposzta története A sokoldalú és közkedvelt káposzta. A nyers káposztától a savanyú káposztáig. Káposztaünnepek. A savanyú káposzta házi készítése. Savanyú káposzta és egészség. Receptek, savanyúságok nyers káposztából (hordós mennyiségek).

Susanne Martin: A savanyú káposzta
Vitaminbomba - Ínyencségek káposztából
http://www.libri.hu/konyv/vitaminbomba.html

Libri.hu - Gabriella Brunner: Vitaminbomba - Ínyencségek káposztából. Tartalom: A vitamindús káposztát többnyire a nehéz, zsíros húsételek kísérőjeként tartjuk számon, pedig a legsokoldalúbban felhasználható alapanyagok egyike. Ezt bizonyítja a Vitaminbomba 332 ételleírása. Az újszerű, egykor meglepő receptek között természetesen megtalálhatóak a jól ismert és közkedvelt káposztás ételek változatai is. A laktató fogások kedvelőitől a kényes ízlésű ínyencig mindenki talál fogára valót: 63 előétel, saláta és szendvics, 40 leves, 167 főétel stb.

Vitaminbomba - Ínyencségek káposztából
Mártonffy Béla: Káposztafélék
http://www.libri.hu/konyv/kaposztafelek.html

Libri.hu - Mártonffy Béla: Káposztafélék: Fejes, vörös, kelkáposzta, karfiol, karalábé, brokkoli. Tartalom: Káposztafélékből az éves fejenkénti fogyasztásunk megközelíti a 20 kg-ot. A káposztafélék alapvető élelmiszernek számítanak. Más földrészeken, például az ázsiai országokban, az európaitól eltérő étkezési hagyományok alakultak ki. A káposztaféléket majdnem kizárólag friss salátának fogyasztják, a csalamádé vagy a több hónapig tárolt káposztából készült ételek nem népszerűek. A piacokon általában a nagy tápértékű, vitaminban gazdag, vegyszermentesen termelt, magas fokon feldolgozott termékek keresettek. A piacok átalakulásával csökkent a káposztafélék termőterülete és termés-mennyisége, de nőtt a szezonon kívüli termelés aránya...

Mártonffy Béla: Káposztafélék
Hirdetések
Oldal leírása
kaposzta.wyw.hu: Káposzta katalógus. Káposzta információk, káposztával, káposztafélékkel kapcsolatos weboldalak gyűjteménye. Káposzás ételek és káposzta receptek.
Gyűjteményünkben 205 válogatott káposzta témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 205 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 12405