Disznótoros káposzta, toros káposzta > Káposzta - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Disznótoros káposzta, toros káposzta > 11 weboldal. Kategória leírása: Disznótoros káposzta: A toros káposzta klasszikusan a disznóvágásokhoz, disznótorhoz kötődő étel. Finom disznótoros káposzta receptek. Ne számolja senki a kalóriát!
Szponzorált linkek
desszert.eu - Toros káposzta
http://desszert.eu/toroskaposzta

Egy igazi téli étel! Az ilyenkor eltett savanyú káposzta felhasználására rögtön egy jó tipp. Toros káposzta recept képekkel, lépésről-lépésre.

desszert.eu - Toros káposzta
Magyar disznótor
http://www.algyoihalaszcsarda.hu/disznotor.html

Hótakaró alatt szunnyad az ősszel földbe vetett mag, kihalt, néptelen a táj, téli álmát alussza a természet. De figyeljünk csak, a hajnali ködben mintha fénycsíkok bodorodnának az ég felé, s embereket látnánk a szabad tűz körül tevékenykedni. Csak a táj alszik, az emberek számára ezekben a kemény téli hetekben jött el az ideje az év egyik legnagyobb és legszínesebb - a szó szoros értelmében - élvezetekben leggazdagabb eseményének: a disznótornak...

Magyar disznótor
Disznótoros kemencés töltött káposzta
http://www.pluszportal.ro/web/index.php?option=com_content&task=view&id=2448 ...

Ambrus Gizella, a népszerű Citadella vendéglő, azaz a "Gizi csárda" tulajdonosa, mesterszakács ízeiről ismert Erdélyben, Székelyudvarhelyen és környékén. A panzió és a vendéglő helyi, hazai és nemzetközi elismertségét számtalan díj, serleg és oklevél bizonyítja, amelyeket különböző hazai és anyaországi gasztronómiai rendezvényeken és versenyeken ítéltek oda. Receptjeiből a Plusz Portál kedves Olvasói is több alkalommal ízelítőt kaptak már. Most fogadják szeretettel a „Disznótoros kemencés töltött káposzta receptjét, amely megjelent Gizi asszony „Ízes Erdély” című szakácskönyvében.

Disznótoros kemencés töltött káposzta
Alföldi toroskáposzta
http://grocceni.com/recept/alfolditoroskaposzta1.html

Egy fazékban lerakok egy sor savanyú káposztát, erre egy sor karikára vágott hagymát, majd a kockákra vágott húst, megszórom paprikával, borssal, sóval. A rétegezést addig végzem, míg a hozzávalók tartanak. A tetejére káposzta kerüljön...

Alföldi toroskáposzta
Recept: Toroskáposzta
http://recept.bz/toroskaposzta.html

A káposztát kicsavarom, ha nagyon savanyú, kicsit kimosom, a levét félreteszem, és kevés vízzel, vagy lével odateszem lassan párolódni. A sertéshúst feldarabolom, és a felmelegített zsíron a hagymával, fokhagymával és a fűszerekkel fokhagymás sültet készítek, amit az elején kevés vízzel előbb párolok, majd mikor puha a hús, lesütöm, kissé megpirítok. Jó sok fokhagymát használjunk, mert a káposztát is ez fogja fűszerezni...

Recept: Toroskáposzta
Bódi Margó receptjei: toroskáposzta
http://www.life.hu/sztarszerzok/20110128-bodi-margo-receptjei-toros-kaposzta ...

A toroskáposzta ízletes, kiadós fogás lehet egy-egy hideg téli napon. Bódi Margó most a bodagot ajánlja mellé, és azt is elárulja, hogyan készíti a kenyeret helyettesítő finomságot.

Bódi Margó receptjei: toroskáposzta
hevesi disznótoros káposzta
http://antalvali.com/boszorkanykonyha/hevesi-disznotoros-kaposzta.html

Ezt a receptet drága anyósomtól tanultam szintén. Hagyományos hevesi étel. Minden disznóvágáskor és új évkor ezt készítjük. Gyors, egyszerű és egészséges.

hevesi disznótoros káposzta
Káposzta, torosan
http://naplokonyhaja.naplo-online.hu/cgi-bin/ms/konyha.cgi?ID=190&online=naplo

Hagyományos disznótoros étel elkészítését mutatta be nekünk Menyhárt László. Az ízletes, kiadós egytálétel a kezdő szakácsok számára is könnyen teljesíthető feladatot jelent.

Káposzta, torosan
Toros káposzta recept | NOSALTY
http://www.nosalty.hu/recept/toroskaposzta-3

Ezt a receptet a nejemtől tanultam, Ő mesélte, hogy disznóvágáskor készítik náluk mindig ezt az ételt. Sajnos, még nem voltam náluk disznóvágáson, de attól még sokszor főzzük, mert nagyon finom és tápláló, tiszta függő vagyok már rá...

Toros káposzta recept | NOSALTY
Disznótoros rakott
http://www.nosalty.hu/recept/disznotoros-rakott-kaposzta

Disznótoros rakott káposzta recept - No Salty. A februári Príma Konyha Magazinban találtam ezt a receptet is. A mélyhűtőben hónapok óta figyelt egy jó adag hurka, ami erre az ételre várt.

Disznótoros rakott
Aradi disznótoros töltött káposzta recept
http://receptek.tv/?oldal=49&uid=20&n=12

A lapockát megdaráljuk. A rizst többször váltott vízben átmossuk, és kissé lecsepegtetjük. Sós vízben félig megfőzzük, majd a darált húsból, a félig főtt rizsből, a tojással, sóval, borssal tölteléket keverünk. A savanyú-káposzta levelekbe egyenletesen elosztjuk, és a már említett módon becsomagoljuk. 7-8 literes lábos alját kirakjuk az eldarabolt szalonnabőrrel, ezt meghintjük egy nagyon vékony réteg apró káposztával. Megsózzuk, majd rákarikázunk egy kis csípős paprikát. Megrakjuk a felszeletelt friss kolbásszal, ezt megint egy vékony réteg apró káposzta követi.

Aradi disznótoros töltött káposzta recept
Hirdetések
Oldal leírása
kaposzta.wyw.hu: Káposzta katalógus. Káposzta információk, káposztával, káposztafélékkel kapcsolatos weboldalak gyűjteménye. Káposzás ételek és káposzta receptek.
Gyűjteményünkben 205 válogatott káposzta témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 205 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 12405